Állapotfelmérés

Kiemelten fontos motorvásárláskor, hogy tudatában legyünk annak, mire is költjük el összegyűjtött pénzünket! Szervizünkben végzünk vásárlás előtti átvizsgálást, mely során pontos képet kapunk a kiszemelt gép állapotáról.

Alapos átvizsgálás

Alapos átvizsgálás

Ezt a munkatípust nagy átvizsgálásnak hívjuk. Ellenőrizzük a kopó alkatrészek, gumik, fékbetétek, féktárcsák, véghajtás állapotát. Átvizsgáljuk a váz és futómű egységeket. Műszeres diagnosztikával mérjük a töltés rendszert, vizsgáljuk a jelző és világító berendezések működését. Befecskendezős motoroknál jármű diagnosztikával ellenőrizzük a benzinellátást. Ellenőrizzük a hűtés rendszer működését, hatékonyságát. A munkafolyamat eredményeként átfogó képet kapunk a motor állapotáról. Ezen felül készítünk egy árajánlatot a rendbe hozandó dolgokról.

A mindennapi használatnál is elsődleges elvárásunk, hogy a motor üzembiztosan működjön. Kis átvizsgálásnak hívjuk, amikor a motort a mindennapi használathoz szükséges paraméterek alapján ellenőrizzük. Fékek, gumik állapotának ellenőrzése. Jelző, világító berendezések működésének ellenőrzése. Folyadékszintek ellenőrzése. Általános műszaki ellenőrzések elvégzése.