Ott jártunk a szezonnyitó motoros felvonuláson – Szeged 2015 – Az MFmotors képes beszámolója

Ragyogó napsütés, másfélezer motor.

Amikor öt évvel ezelőtt először vonultak fel Szegeden a motorosok a jó idő beköszöntével, valószínűleg álmodni sem merték volna, hogy alig néhány év múlva már végeláthatatlan sorokban hömpölyögnek a gépsárkányok az addigra hagyományossá vált évadnyitó rendezvényen.

 

A számláló szerint 1441 motoor érkezett a rendezvény megnyitójáig.

A számláló szerint 1441 motor érkezett a rendezvény megnyitójáig.

 

Pedig pontosan így történt: idén a szervezők nagy örömére várakozáson felüli érdeklődés mutatkozott a motoros felvonuláson. A számláló tanulsága szerint közel 1500 motoros érkezett a rendezvényre. Komoly munkát igényelt a befutó motorosok koordinálása, mert a Széchenyi tér befogadó képességének a határát feszegette a motoros tömeg.

 

MFmotors Szeged

A Széchenyi tér befogadó képességének határát feszegette a motoros tömeg

 

 A várost megkerülő felvonulás másfél órán át kanyargott a város utcáin, ahol a helyi lakosok lelkesen fogadták a dübörgő géphadat. Gyermek és felnőtt egyaránt élvezte a látványt. A motorosok folyamatos haladását a helyi rendőrség biztosította, precíz forgalomirányítással.

A felvonuló motorok között jól megfért egymás mellett sokféle gép és motoros – ezzel is öregbítve a motoros társadalomra jellemző összetartás hírét.

 

Különleges gép és különc motoros

Különleges gép és különc motoros

 

A jó hangulatú rendezvény sok nézőt és motorost vonzott. Jövőre már lehet, hogy tágasabb helyszínt kell találni, ha mindenki el akar férni.

Érdemes figyelni honlapunkat és facebook oldalunkat, mert hamarosan elkészül a teljes képgaléria.

Mentés

By | 2017-05-29T14:13:34+00:00 április 13th, 2015|Hírek, Blog, Túrák, rendezvények| Ott jártunk a szezonnyitó motoros felvonuláson – Szeged 2015 – Az MFmotors képes beszámolója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
Right Menu Icon